3 Voordelen van de Ledger Nano X

Cryptocurrency is gemeengoed geworden in het financiële landschap van vandaag, maar wie wil investeren, is niet altijd tevreden met het aanhouden van zijn vermogen op een cryptocurrency-uitwisseling. Het goede nieuws? U kunt uw crypto altijd in een fysieke portemonnee bewaren. Hoogwaardige portemonnees zoals die van Ledger maken het gemakkelijk voor u om uw crypto veilig te bewaren. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een fysieke portemonnee, zijn hier drie voordelen van de Nano X en waarom u het zou moeten overwegen voor het veilig bewaren van uw crypto-activa.

1. U kunt bijna elke digitale activa opslaan met Ledger.

Een van de redenen waarom sommige beleggers en handelaren kunnen aarzelen om hun digitale activa in portefeuilles te bewaren, is te wijten aan het feit dat niet alle portefeuilles ondersteuning bieden voor alle cryptocurrencies. Als je merkt dat je sommige van je activa in andere portefeuilles moet stoppen, kunnen dingen snel rommelig en verwarrend worden. Gelukkig biedt de Ledger Nano X ondersteuning voor meer dan 1.300 digitale activa. Of u nu investeert in Cardano, Dogecoin of Ethereum, dit Ledger-apparaat kan al uw tokens bewaren, zodat u uw gemoedsrust kunt bewaren in de wetenschap dat uw crypto-activa veilig zijn. Bovendien is de Ledger Nano X compatibel met alle grote pc-besturingssystemen, zodat u niet eindigt met de aankoop van een fysiek apparaat dat u niet kunt gebruiken. Met ondersteuning over de hele linie, is er geen reden om geen Nano X te hebben voor activa die u niet wilt bewaren op exchanges zoals Coinbase.

2. De Nano X biedt een extra beveiligingslaag om uw activa veilig te houden.

Hoewel moderne exchanges en software wallets redelijk veilig zijn, zijn ze nog steeds vatbaar voor hackers. Waarom? In tegenstelling tot hardware-portemonnees zijn software-portemonnees of hot wallets altijd verbonden met het web, en de private sleutels worden meestal ergens opgeslagen op uw computer of op de beurs waar u crypto koopt. Als hackers op een of andere manier uw private sleutels in handen krijgen (bijvoorbeeld via phishing-aanvallen), kunnen ze uiteindelijk uw portemonnee leegtrekken in een transactie die niet kan worden teruggedraaid.

Wat maakt de Ledger hardware wallet dan anders? In tegenstelling tot een software-portemonnee is een Ledger-portemonnee een fysiek apparaat dat uw privésleutels in het apparaat bewaart, waardoor hackers uw portemonnee niet kunnen infiltreren. Bovendien biedt de Nano X een extra beveiligingslaag door u te verplichten een pincode in te voeren wanneer u toegang wilt tot uw tegoeden, een ander wachtwoord in te voeren om uw tegoeden te beschermen in het geval dat uw pincode wordt ontdekt, en twee fysieke knoppen op uw apparaat in te drukken wanneer u een transactie wilt uitvoeren. Kortom, de kans dat uw tegoeden worden gestolen, is bijzonder klein. Zorg er gewoon voor dat u uw herstelzin opschrijft en op een veilige plaats bewaart voor het geval u uw Ledger Nano X verliest.

3. De Ledger Nano X biedt Bluetooth-mogelijkheden voor mobiele gebruikers.

Sommige mensen geven de voorkeur aan het uitvoeren van crypto-transacties op hun telefoon omdat het handig is of omdat ze betalen voor sommige producten en diensten met behulp van cryptocurrency. Het goede nieuws is dat de Nano X Bluetooth-mogelijkheden biedt, zodat u via de Ledger Live-app verbinding kunt maken met uw hardware-portemonnee. Wanneer u crypto moet verzenden om het in te wisselen voor contant geld of het naar een rekening te sturen waar u het kunt uitgeven op een cryptodebetkaart, kunt u dit doen zonder op uw laptop of desktopcomputer te hoeven springen.

Hardware wallets zijn over het algemeen de veiligste crypto opslagmethoden, omdat ze veilig, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken zijn, net als de Ledger Nano X. Als u hebt overwogen om een hardware wallet aan te schaffen, zullen de drie voordelen van de Nano X die hierboven zijn beschreven u helpen om een meer doordachte aankoopbeslissing te nemen als u denkt dat de Nano X de juiste is voor u!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *