Alles over tweedehands winkelstellingen – de voordelige en milieuvriendelijke keuze voor de veeleisende consument

Gebruikte winkelstellingen zijn een praktische keuze om aan de uiteenlopende behoeften van managers en ondernemers te voldoen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, soorten, merken en maten, waardoor ze redelijk betaalbaar zijn. Het kopen van tweedehands winkelstellingen is ook een geweldige manier om bij te dragen aan het milieu.

Vrijwel alle gebruikte winkelstellingen zijn in goede staat op het moment van verkoop. Er kunnen wat verkleuringen of deuken zijn, maar deze zijn vaak te verwaarlozen. Sommige zien er misschien uit als nieuwe eenheden. U kunt dit product kopen zoals het is of het opknappen in de kleur van uw voorkeur.

Gebruikte displayplanken worden in verschillende opties verkocht. Het kan voornamelijk worden gebruikt als middenpad, stand-alone unit, eindkap en snoepbalie. Het apparaat kan een masonite-rug, pegboard-rug of latjeswand-rug hebben. Afhankelijk van de winkelinrichting zijn er enkelzijdige of dubbelzijdige types.

Gondelwinkelstellingen zijn eigenlijk een veel voorkomende en populaire keuze voor het uitstallen van koopwaar. Het wordt geroemd om zijn functionaliteit en veelzijdigheid. De standaardvorm bestaat uit twee verticale planken, compleet met een bovenste plank en een basisplank. U kunt ook add-ons en andere componenten installeren om uw flexibiliteit te vergroten.

Als u een gebruikte winkeluitstalling koopt, kunt u deze gebruiken zoals deze is of er andere componenten aan bevestigen. Veel verkopers bieden componenten aan zoals draadplanken, schuine displayplanken, verdelers, voorrailplanken en draadmanden. Een van deze kopen is de perfecte manier om uw rekken en planken aan uw specifieke behoeften aan te passen.

Onthoud dat verkopers afhankelijk zijn van uw nauwkeurigheid met betrekking tot het exacte aantal secties en rijen (binnen secties) dat u nodig hebt. Dit kan alleen door de afmetingen van de beschikbare winkelruimte te verkleinen. Het moet ook de geplande lay-out communiceren, zodat aanbevelingen kunnen worden gedaan.

Sommige gebruikte gangpadplanken zijn 5 tot 7 voet hoog en hebben een afstand van 12 tot 24 inch tussen de planken. Als alternatief kunnen de meeste wandrekken op de markt in hoogtes van 7 tot 10 voet komen. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met uw dealer om andere weergave-opties te bekijken.

De kosten van de eerste gebruikte winkelinrichtingen kunnen van detailhandelaar tot detailhandelaar verschillen. De meeste zijn echter geprijsd per sectie. De kosten zijn al inclusief het standaard ophangbord, de basisplank, de hoes van de basisschoen, de voorste schopplaat en de middensteun. De gemiddelde prijs ligt tussen de 50 en 70 voor elke sectie.

Er zijn bijna honderden keuzes. U kunt ook veel geld besparen door gebruik te maken van verschillende online kortingsdeals die kunnen oplopen tot 50%. Dus als je wilt besparen en tegelijkertijd het milieu wilt helpen, is het een goed idee om tweedehands winkelstellingen op je prioriteitenlijst te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *