June 3, 2023

Wat spannend!

Binnenkort verwelkomen mijn vrouw en ik ons eerste kindje op de wereld! Het is een levensfase waarin ik nederigheid, opwinding en natuurlijk angsten tegenkom. Misschien is het angst voor het onbekende, of hoop dat alles goed zal komen, of de algemene onzekerheid over hoe het leven zal veranderen. Zoals elke vriend, collega of familielid me heeft verteld, zal het leven ongetwijfeld veranderen.

Door elke verandering die zwangerschap, voorbereiding op Voorbereiden bevalling of ouderschap in ons leven kan brengen, kan ik vol vertrouwen vertrouwen op homeopathie om wat balans en genezing te brengen. Ik wil dit artikel vooral wijden aan de allerbelangrijkste fase van een gezonde zwangerschap en bevalling.

Dit is zeker een nieuwe fase in ons leven, maar het is ook een tijd waarin we opeisen wat echt belangrijk voor ons is. Er zijn zoveel facetten van deze nieuwe reis. Maar als het gaat om een gezonde zwangerschap en bevalling, zijn er talloze mogelijkheden om af te zien van iemands overtuigingen over hoe ze willen dat de zwangerschap verloopt of hoe de bevalling zich ontvouwt.

Mijn vrouw en ik hebben onlangs een film bekeken, geproduceerd door Ricki Lake, getiteld ‘The Business of Being Born’. Het is, samen met Ina May’s boek “A Guide to Childbirth”, een geweldige bron voor ons geweest die ons idee ondersteunt van hoe we willen dat zwangerschap en bevalling verlopen. We hebben ook bevallingslessen bijgewoond met een briljante doula. Dit alles om te zeggen dat dit onze keuze is, onze route, die logisch voor ons is.

Wat voor ons ook logisch is, is het gebruik van homeopathische middelen om mijn vrouw en baby in ontwikkeling door dit proces te helpen en te ondersteunen. Homeopathie is zeer veilig en effectief voor zwangere vrouwen en hun zich ontwikkelende baby. Homeopathie is natuurlijk en bevat geen bijwerkingen of giftige stoffen.

En we kiezen ervoor om dit een zo natuurlijk mogelijk proces te maken. Zwangerschap en bevalling zijn immers sinds onheuglijke tijden een natuurlijke gebeurtenis en zonder het gebruik van giftige stoffen of invasieve procedures, althans tot voor kort.

Desalniettemin draag ik dit artikel op aan de vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke ondersteuning in hun eigen leven voor een gezonde zwangerschap en bevalling met behulp van homeopathische middelen.

Voor een meer gedetailleerde kijk op wat homeopathie is, wat homeopathische middelen zijn, etc. ga naar mijn website, helemaal aan het einde van dit artikel. Daar vindt u tal van bronnen om u te helpen opleiden. Voor nu zal ik de lezer inzicht geven in enkele van de meest gebruikte en meest effectieve homeopathische middelen die worden gebruikt tijdens zwangerschap en bevalling.

Ten eerste wil ik bepaalde fasen van zwangerschap en bevalling uitsplitsen voor educatieve doeleinden en voor gebruiksgemak.

Voor de geboorte

De belangrijkste ‘remedie’ in deze tijd is het oefenen van ontspanning door middel van ademwerk. Visualiseer het soort bevalling dat je zou willen. Vertel de baby dat je van hem houdt; dat u gaat samenwerken voor uw wederzijdse gezondheid en voordeel. Misschien weten ze niet, bewust, wat je communiceert, maar ze zullen zeker ergens in hun wezen je stem, liefde en informatie opnemen.

Regelmatig yoga beoefenen zal je helpen ademen, op de juiste manier strekken en bekkenbodemoefeningen doen die je voorbereiden op een gezonde bevalling. Ik zou de dvd ‘Shiva Rea’s prenatale yoga’ aanbevelen. Het is een veilige en effectieve prenatale praktijk die voor elk trimester wordt aangepast. Mijn vrouw maakt deze video vaak en ik ben hier zelfs een paar keer mee geweest. Het is een uitstekende gewoonte om tijdens de zwangerschap vol te houden.

Ik zou ook aanraden om prenatale lessen over de bevalling te volgen bij een doula of verloskundige. Dit zal je helpen om je voor te bereiden op hoe je wilt dat je bevalling verloopt. In Austin zijn er veel middelen beschikbaar. Ik zou aanraden om naar de Central Texas Doula Association te gaan voor meer informatie.

Er zijn veel voedingsrichtlijnen die hier genoemd kunnen worden. Dat zou op zich al een heel artikel vergen. Dus ik zal alleen vermelden dat het drinken van frambozenbladthee (niet vóór de zesde maand van de zwangerschap) de baarmoederspieren zal helpen versterken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *