June 3, 2023

Het kan voor veel mensen moeilijk zijn om cadeaus te kopen, zoals Kerstmis; vooral omdat dit een “één ding voor iedereen”-benadering vereist. Wat kun je in vredesnaam kopen voor tien of honderd personeelsleden dat iedereen echt leuk zal vinden en waarderen? Dezelfde vraag kan ook worden toegepast op klanten en klanten en het kan zeker een beetje ontmoedigend lijken als je voor het eerst met de taak wordt geconfronteerd.

Dus hier zijn enkele tips en ideeën die je deze kerst wat hoofdpijn en stress besparen.

Onthoud dat sommige cadeau inspiratie dubbele betekenissen hebben waar je misschien niet aan hebt gedacht. Dus hoewel een lekker ruikende aftershave of zeep een heel attent geschenk kan zijn, kan de ontvanger denken dat hij aan zijn persoonlijke hygiëne moet werken.

Enkele traditionele cadeau-ideeën die geschikt zijn om aan veel ontvangers te geven, zijn:

Kerstcadeaupakketten – een geweldige optie die kan worden aangepast aan stijl, smaak en budget

Wijn of sterke drank – een trendy keuze, maar het kan goed zijn om te controleren of potentiële ontvangers alcohol drinken
Filmkaartjes – wie houdt er niet van een goede film?

  • Thee- of koffiesets
  • Chocolade fonduesets
  • BBQ-pakketten
  • Voor iets anders zou je kunnen proberen:
  • Restaurant- of showvouchers
  • Tijdschrift abonnement
  • Planten of kunstplanten

Uw eigen producten:

Kunnen uw producten worden aangepast tot kerstcadeaus? Dan is dit het perfecte moment om samples op te sturen. Als u bijvoorbeeld ontwerper of drukker bent, stuur uw klanten dan een reeks kerstcadeaulabels of -kaarten met uw complimenten. Ze laten niet alleen je werk zien aan je klant, maar ze zijn ook praktisch – dus degene die het geschenk ontvangt, zal ook je werk zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *