June 3, 2023

Video voor mobiel ontwikkelt zich in een snel tempo over de hele wereld en het huidige onderzoek voorspelt dat het aantal wereldwijde mobiele video-abonnementen zal groeien tot 534 miljoen in 2014. Mobiele telefoonvideo is nog steeds in opkomst, maar volgens de studie vertegenwoordigt het 66 procent van de al het mobiele dataverkeer in 2014, een toename van 66 keer tussen 2010 en 2015 – het hoogste groeipercentage van alle mobiele data-applicaties die worden bijgehouden in de Cisco VNI Global Mobile Data Forecast.

Mobieltjes

Mobiele video’s worden vaak geassocieerd met het leveren van videosignalen aan mobiele telefoons. Mobiele abonnees hebben nog steeds telefoons die niet eens in staat zijn om video te bekijken, momenteel ongeveer 52%, dat is slechts een marginale Nieuws Vandaag verbetering ten opzichte van twee jaar geleden 62%. Video voor telefoons mist tegenwoordig nog steeds de gladheid die nodig is voor een snellere groei. Ten eerste heb je een 3G-telefoon nodig en een datapakket met onbeperkte videodownloads. Het is echt een transformationele technologie die echte veranderingen of toevoegingen aan het mediadieet van de consument vereist. Het is niet zomaar een functie-add-on, maar een kerntoepassingsservice die uitgebreide expertise vereist voor succesvol ontwerp en levering en we hebben nog steeds meer mobiele webondersteuning nodig voor browsers voor mobiele apparaten die zijn geoptimaliseerd voor dit apparaat. Mobiele video is geen mobiele televisie, maar eerder een breed gedefinieerde productcategorie van elke soort video die op mobiele apparaten wordt geleverd.

Video op mobiele telefoons

Video op het web verschijnt steeds op steeds meer plaatsen. Het afspelen van video was op zijn best schokkerig en onaangenaam. Video op de iPhone is geen Flash-video zoals op het echte web, maar wordt overgebracht met behulp van Quicktime H. Video op het web varieert van YouTube-video’s van lage kwaliteit tot die glorieuze 1080p-filmtrailers op Apple. Video op onze tv’s wordt niet beperkt door downloadsnelheden zoals video op internet, dus tv kan worden geleverd met een hoge en consistente kwaliteit. Mobiele video wordt veel beter en speelt soepel en buffert op hoge snelheid dankzij AT&T’s 3G en de snelle processor van de telefoon. Naast een 3G-telefoon hebt u een Data Unlimited-pakket nodig om mobiele video’s te bekijken en ervan te genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *