Trendy bifocale leeszonnebril

 

De meeste mensen die een enkelvoudige bril dragen, hebben verdere correctie nodig, vooral na de leeftijd van 40 wanneer ze moeite hebben met lezen, met name winkeletiketten en kleine lettertjes.

Sommige mensen hebben twee brillen: een bifocale bril voor lezen binnenshuis en een zonnebril voor buitenactiviteiten. Met een bifocale zonnebril hoef je niet twee brillen te dragen. Sommige bifocale zonnebrillen hebben dubbele corrigerende lenzen, terwijl sommige een halfronde corrigerende zone eronder hebben en Zonnebril met leesgedeelte erboven. Daarom kunnen ze mensen dienen die eenvoudigweg presbyopisch (verziend) zijn, evenals mensen die een combinatie van verziendheid en bijziendheid hebben.

Het is het beste om uw ogen eens in de paar jaar te laten testen om te bepalen of u corrigerende maatregelen nodig heeft. Het goede nieuws is dat u niet vast hoeft te zitten aan een dikke en saaie leesbril. Je vindt ze in verschillende materialen, stijlen, tinten en modellen. Er is genoeg variatie om bij uw keuze en gezichtstype te passen. Zorg wel dat u een recept krijgt van een erkende optometrist.

De meeste mensen worden zich bewust van de behoefte aan een leesbril met een hoger vermogen wanneer ze moeite hebben met het lezen van etiketten of wanneer ze last hebben van vermoeide of vermoeide ogen. Als u gewoonlijk wordt geconfronteerd met de felle schittering van zonlicht dat weerkaatst op glimmende voorwerpen, kan een gepolariseerde leeszonnebril ideaal voor u zijn. Deze zonnebril blokkeert ook de schadelijke UV-stralen van de zon.

Houd bij het kiezen van een bifocale zonnebril rekening met het volgende:

De lenzen: Glazen lenzen zijn tegenwoordig uit de mode omdat ze eenvoudig zijn en kunnen breken. Lenzen van hars, monomeer en polycarbonaat zijn stijlvoller, lichter en sterker. Ze zijn krasvast en hebben goede optische eigenschappen. U kunt ook de vorm van het onderste correctiegebied kiezen. De halfronde exemplaren zijn populairder.

Montuurvorm en materiaal: Het montuur dat u kiest moet passen bij uw gezichtsvorm en uw wensen. Frames die niet prominent en luid zijn, zien er fatsoenlijk uit. Integendeel, ze vullen je gezicht aan en geven het een proportionele uitstraling. U kunt kiezen uit frames van kunststof, metaal of carbon.

De framestijl: er is een overweldigende variëteit en keuze beschikbaar. U kunt kiezen tussen zilver of verguld metaal of degelijk zwart carbon. Strass monturen zien er cool uit en schildpadmonturen zien er aantrekkelijk uit. De bruggen en tempels zijn er in brede kleurvariaties en stijlen – de een nog aantrekkelijker dan de ander.

Het gewicht: zorg ervoor dat ze licht zijn, want zwaardere laten sporen achter op de neusbrug. Een leeszonnebril met neuskussentjes is ideaal, zeker als je ze draagt naar sportevenementen. De kleur: ze kunnen worden getint met kleuren die variëren van roze tot bruin en kalmeren je ogen in buitenomgevingen. Dus of je de jouwe nu wilt gebruiken tijdens je vistrip of gewoon wilt relaxen in je voortuin, er is voor elke gelegenheid een paar te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *