Waarom u Hijama-therapie zou moeten krijgen

Hoewel het in de eerste plaats werd gevonden om alleen pijn in het lichaam te behandelen, is deze oude remedie nu nuttig gebleken bij de behandeling van een aantal gezondheidsproblemen. Wetenschappelijke onderzoekers hebben aangetoond dat het werkt als magie bij migraine en rugpijn. Deze behandeling is effectief bij het genezen van veel klinische symptomen van externe ziekteverwekkers die op de huid op de loer liggen. Hijama maakt gifstoffen vrij. Het verzuurt weefsels en stimuleert de bloedsomloop. Het vermindert stress en depressie door schadelijke chemicaliën uit het lichaam vrij te maken.

Deze procedure omvat het uitoefenen van een verwaarloosbare druk op de interne organen. Het kan overal op het lichaam worden aangebracht. Van traditionele methoden is echter bekend dat ze alleen de optimale zes punten op het lichaam gebruiken, maar ze worden meestal op de pijnlijke plek uitgevoerd.

Ziekten die kunnen worden genezen met hijama-therapie zijn onder meer:

1. rugpijn
2. Artritispijn
3. Haaruitval
4. Astma
5. Huidproblemen
6. Onvruchtbaarheidsproblemen
7. Maagproblemen
8. Migraine
9.Hoofdpijn
10. Menstruatiekrampen
11. Letsel
12. Cellulitis
13. Vermoeidheid
14. Bloedarmoede
15. Depressie
16. Emotionele problemen
17. Atrofie
18. Ischias
19. Verkoudheid en griep
20. Gewichtsverlies en meer

Volgens de islamitische profeet is Hijama Amsterdam de beste remedie. De nieuwste wetenschap heeft bewezen dat deze therapie het immuunsysteem versterkt. Voldoende toevoer van voedingsstoffen naar het aangetaste weefsel, stimulatie van de bloed- en lymfestroom, is de basis voor de behandeling van veel gezondheidsproblemen. Hijama activeert ook de functies van organen. Het kan ook worden gebruikt om lever- en nieraandoeningen te behandelen.

De behandeling is gebaseerd op cupping. In de oudheid werden hoorns gebruikt als bekers, maar nu worden metalen, glazen of plastic bekers gebruikt. Sommige therapeuten gebruiken ook machines in plaats van kopjes.

Deze behandelingsprocedure waarschuwt echter voor overmatige cupping. Traditioneel wordt cupping gebruikt op slechts zes optimale punten in het lichaam om het hele cardiovasculaire systeem te reinigen.

De traditionele Hijama-methode is als volgt.

Traditionele methoden schrijven pijn toe aan het lichaam als gevolg van stagnatie van bloed en qi of lichaamsenergie. De cupping-positie wordt aanvankelijk geschoren zodat de cup in nauw contact met de huid is. Een klein stukje papier of katoen wordt in de container gebrand om deze te desinfecteren. Het zorgt er ook voor dat de bloedvaten die nodig zijn om dit proces te doen zich aan de huid hechten.

Moderne behandelingen maken gebruik van twee soorten cupping: droge cupping en natte cupping.

1. Plaats alleen de cup onder vacuüm volgens peescupping. Omdat er geen incisie wordt gemaakt, wordt er geen bloed van de huid verwijderd.

2. Wet cupping is een procedure waarbij een incisie wordt gemaakt na het inbrengen van een zuignap. Het voert bloed en pus uit het lichaam af.

Een beker die door Hijama werd gebruikt om een ​​trekkracht op de huid te creëren. Het zorgt voor pijnvermindering en mobiliseert het immuunsysteem om het sterker te maken en energie vrij te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *