Wat is Nembutal en hoe kunt u Nembutal-pillen kopen:

 

Nembutal (pentobarbital-natrium) is een barbituraat dat werkt als een depressivum of kalmerend middel dat op korte termijn wordt gebruikt om slapeloosheid te behandelen. Nembutal wordt ook gebruikt als een spoedbehandeling voor epileptische aanvallen en om patiënten in slaap te laten vallen voor een operatie. Nembutal is beschikbaar in generieke vorm. Dat is de reden waarom mensen nembutal-pillen kopen, omdat wij uw meest betrouwbare partner zijn. Deze pillen worden op uw adres bezorgd als u de bestelling plaatst.

OMSCHRIJVING

Barbituraten zijn niet-selectieve onderdrukkers van het centrale zenuwstelsel die voornamelijk worden gebruikt als sedatieve hypnotica en ook als anticonvulsiva in subhypnotische doses. De barbituraten en hun natriumzouten zijn onderworpen aan controle onder de Federal Controlled Substances Act (zie de sectie “Drugsmisbruik en afhankelijkheid”).

De natriumzouten van amobarbital, pentobarbital, fenobarbital en secobarbital zijn verkrijgbaar als steriele parenterale oplossingen.

Barbituraten zijn gesubstitueerde pyrimidinederivaten waarin de gemeenschappelijke basisstructuur van deze geneesmiddelen barbituurzuur is, een stof die geen activiteit van het centrale zenuwstelsel (CZS) heeft. CNS-activiteit wordt verkregen door substitutie van alkyl-, alkenyl- of arylgroepen op de pyrimidinering.

NEMBUTAL-natriumoplossing (pentobarbital-natriuminjectie) is een steriele intraveneuze of intramusculaire injectie-oplossing. Elke ml bevat pentobarbital-natrium 50 mg, in een drager van propyleenglycol, 40%, alcohol, 10% en water voor injectie, tot het volume. De pH wordt met zoutzuur en/of natriumhydroxide op ongeveer 9,5 ingesteld.

NEMBUTAL (pentobarbital) Natrium is een kortwerkend barbituraat, chemisch aangeduid als natrium 5-ethyl-5-(1-methylbutyl) barbituraat. Natriumzout komt voor als een wit, licht bitter poeder dat vrij oplosbaar is in water en alcohol, maar praktisch onoplosbaar in benzeen en ether.

Dus als u Nembutal-pillen kopen, neem dan gewoon contact met ons op en wij regelen de rest. Deze pillen worden direct bij u thuisbezorgd. We leveren verse medicijnen aan onze dierbare klanten en we werken er hard aan om u onze beste service te bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *